![]() |
BACK TO THE FUTURE / GELECEĞE DÖNÜŞ sizce ne demek, BACK TO THE FUTURE / GELECEĞE DÖNÜŞ size neyi çağrıştırıyor? * Küçükken filmin adınındaki anlam bozukluğu sandığım ve 'geleceğe dönülür mü yahu? 'dediğim ifadeyi ancak biraz büyüyüp tekrar izlediğimde anlayabilmiştim.Micheal J. Fox'un Johny be Good'u çaldığı sahne müthiştir.Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in yaptığı film serisi izlediğim en iyi seridir. çılgın konuklar çıktı sonra buna benzer olarak.. nedense ben onu daa çok sevdim.. Michael J. Fox, ZZ-Top, Geçmişteki sorunları düzeltemediği takdirde geleceğe dönememek ve hep orda kalmak. Anılarda kalan bir başarısızlığın gelecekte yarattığı pasif kimlik. Elvis Presley'in yeni yeni meşhur olacağı bir zamanda küçük bir metal solo. Çocuğun anne ile babasını hep bir arada görme isteği.. ben bilmem beyim bilir [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) ama sanki filmin adında bi anlam bozuklugu var... bi kere gelecege dönülmez geleceğe gidilir... illa ki bir yerlere gidelim diyorsak geçmişe dönüş olarak filmin adını değiştirebiliriz... 1,60 boyundaki foxu bu seride ünlü, hatta unutulmayacaklar bölümüne koyan film... Michael J.Fox O posteri teenager'ken yatağımın baş ucuna nasıl astım ben... inanamıyorum kendime... Süper üçleme, bilimkurguda bir efsane. benim dehşet şekilde izlediğim iki film vardır biri ahanda bu.. diğeri karete çocuk [img]/images/smilies/smile.gif[/img] hani ustası miyagi midir nedir (nerden aklımda kaldıysa [img]/images/smilies/smile.gif[/img] cilala parlat.. bi keresinde bilmemkaçıncı defa izlemek istedim filmi,anne izin vermedi..uyuman lazım dedi şlakk kapadı ışığı.. yarım saat uludum.. sesime katlanamamış olsa gerek problem çıkarmadı [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ne mutluluktu o be.. benim de aklıma ilk o sahne gelir [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:24 PM. |