![]() |
İKİ GÖZÜM sizce ne demek, İKİ GÖZÜM size neyi çağrıştırıyor? * hayata olan bağım. iki kulağım,iki ayağım,iki elim iki de burun deliğim var.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Canımdan kıymetlim, sevdiceğim... Sevdiceğim, iki gözüm, gözlerim gibi kıymetlim... İki gözüm...efendim! .. Bir yanan Âdemim ben! ..yanar özüm... Söner gibi olsa da sönmez közüm... Ben gibi yananlara da bu sözüm... Anladın mı beni...sen, iki gözüm? .. Bir alev, bir duman, bir kül bu halim... Benzemez bir şeye gönül melâlim... Anlamaz! ..anlatsam ne cahil – âlim... Anladın mı beni...be, iki gözüm? .. Bir zaman yaktıydın...yanasıcayı... Bir ateş sardıydı evi – bacayı... O günden bilmedim gündüz – geceyi... Anladın mı beni...ya, iki gözüm? .. Sen...astın suratın sustun – oturdun... Bu halle gönlüme yeis getirdin... Yaktın beni...yaktın! ..yıktın bitirdin... Anladın mı beni...hû, iki gözüm? .. Uzağa ne gerek var? ..bu hep böyle... Akşam - Sabah - Kuşluk - İkindi - Öğle... İşte halim bu...duydun, bir şey söyle... Anladın mı beni...a, iki gözüm? .. Bunca zaman sonra ki bu ihtiyar Olasın! der..."bir arada bahtiyar... Esenlik – mutluluk – sağlıkla, a yâr! " Anladın mı beni...ha, iki gözüm? .. Dışarıda kar yağıyor Benim için yağmur Ağlama iki gözüm Biraz daha dur Yüregime basa basa İçimden yar gidiyor Ağlama iki gözüm Biraz daha dur alın yazım, gönül sızım, özüm, sözüm, iki gözüm aylaR var bir başıma déğmeyin göz yaşıma kayboldum bir başıma géL sen hala ordamıısn kar damı kıştamısın dön gél bé ağlamasın yüreğim iki gözümm... ewt benim de iki gözüm var yarın öbür gün biri oyar mı bilmiyorum.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM. |