![]() |
BABAANNE sizce ne demek, BABAANNE size neyi çağrıştırıyor? * benim babaannem birkaç hafta önce öldü.akciğer kanseriydi. ama hastalığını hiç bilmedi.bende hasta olduğunu biliyordum ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.sanki hala yaşıyormuş gibi geliyor.neyse ALLAH dedeme uzun ömür versin. tülbentinden görünen karbeyaz saçları,hasta yatağında,ablamla bana rengi turuncu muydu,kırmızı mıydı,20 lira harçlık veren,ben beş yaşındayken ahirete göçen namazlı,dualı bir kadın..Allah (c.c.) ,mekanını cennet eylesin babaanneciğim.amin. Canım babaannem 32 yaşına gelmiş olan torununu (ben oluyorum) hala kucağına oturtup seven, bende çok emeği olan şeker kadın. 84 yaşında olup hala daha tek başına seyahat edebilecek kadar kendine güvenen, gençlere taş çıkaracak kadar neşeli yüreğe sahip kaç Türk kadını vardır. Onun torunu olmak bana hep onur vermiştir. şuan yanlızlıktan korktuğu için yanında kaldığım her odaya gelişimde kızıııım ayağığa çorabın yohmu benim çantamda var getür verimde gey (ama her 10dakikada bi) gız gız sırtında yelede yoh (yanlız babannemin çantasındada herşey mevcut) acayip çenesi düşük sürekli kafamı hıhı diye sallamaktan (bu yeterli oluyo aklınızda bulunsun) yoruldum valla ama o benim babannem o olmasaydı şimdi onun hakkında yazı yazan torunuda olmazdı dimi! ! O artık hep rüku da. o kizum habu saçlarunu nie kesersun heee [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Babamızın annesine verilen ad.Benim babaannem vefat etti.Sizinki hayattaysa o na iyi bakın.Özleyeceksiniz. Ona benzediğim söylenir. Onu kaybetmiş olmak çok acı.. ismini taşımak ne saadet... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 PM. |