![]() |
BUZULLARIN RAKIYLA ERİTİLMESİ sizce ne demek, BUZULLARIN RAKIYLA ERİTİLMESİ size neyi çağrıştırıyor? * tereyağında kızarmış karides, köprü, levrrek ve tatlı bir ısırık hissi[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] küresel ısınmayla yeterince erimiyor mu? - bir milyon çinli birleşse(yok bu sefer zıplamayacaklar) yarım milyonu kuzey yarım milyonu güney kutbuna gitse(denge bozulmasın diye eşit dağıttım) hepsi birden işese kaç metreküp buzul erir onu merak ettim? - bir şişe rakıyla 46 santimetreküp buz tüketilse(bardakların içine ataraktanlık) yanında verilen kavun beyaz peynir şirketten olsa bütün buzulların erimesi için kaç Türk gerekir onu merak ettim...? ? tamam 20 milyon Türk (erkek) göndersek aslan sütü tüketimine, ne kadar zaman sonra buzullar tükenir? ? onu merak ettim... bi de kaç litre rakı gerekir? onu merak ettim... - rakı sahte ise ne olur? - buzul eriyeceğine,yerine rakı donar mı? ? - (bkz:saçma forum konusu kadar saçmalamak) *alışverişe çakır keyif olması sayesinde ikna edilebilmiş sevgili *devamında kişiyi alkolik yapma isteği Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 AM. |