![]() |
LİSE sizce ne demek, LİSE size neyi çağrıştırıyor? * ne berbat bir dönemdi o öyle ALLAH ım bittide kurtuldum daha iyi bir ortam bulunamasa da aşılması gerek artık. oldukça silik bir yazıyla defterime yazmıştın.. çözemedim! ya da çok basitti fikir fazlasını bekledim... iyiki bitmiş iyiki liseler üç yıl........ beş on yıl filan olsaydı ölürdüm ben yaa zaten Lise, okuyan bir öğrenci olduğumdan bazen sıkıcı derslerin bazende eğlenceli günlerin olduğu bir ortamdan başka bir ifade etmiyor. Özleyecekmiyim acaba? (özlerim be) Kurtuluş Lisesi Bitirince hiç birşey vermediğini gördüğümüz, Ancak dersanelere gidersen lisede demek bunlar okutuluyormuş dediğimiz bir yer.. hayatımın en acı 3 yılını geçirdiğim ve çok özledğim yer...nasılda özlüyorum...keşke 3 sene öncesine dönebilseydim... bazı iğrenç hocalarını dahi özlüyorum.keşke herşeye rağmen tekrar okusam ve hergün yazılı,sözlü olsam...buna bile razıyım...nasılsa hepsi boşmuş...aslında korkucak hiç bişi yokmuş[img]/images/smilies/frown.gif[/img](( bugüne yıldönümleri sığdırdım.. anılardan dem vurduk.. sonra... ) liselilerin egosu kabarık oluyomuymuş [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 AM. |