![]() |
BAŞKA ZAMAN sizce ne demek, BAŞKA ZAMAN size neyi çağrıştırıyor? * 'başka zaman' diye bir kavram yok ki... kandırıkçılık.... ve keşke sen beni en azından kandırmayı deneseydin... birisinin ' üc vakte kadar...' dedigini duyar gibiyim [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Bir de Lenin 17 Ekim sabahi, Merkez Komite toplantisinda 'dün erkendi, yarin cok gec..simdi tam zamani' der... Ne baska zamani hocam simdi de, ne diyceksen...catlatma adami... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Başka zaman, beni bulamassın...Zaman, şu an ki zaman....................... -canımm resim gönder -ya olmazzz BAŞKA ZAMAN a -canım hadiii(numaran ağlama zırıltıları falan filan) -ya olmaz diyorum nolur[img]/images/smilies/frown.gif[/img]valla başka zaman gönderirim..yarın gönderiyim -canım hadi haaa(dehşet söylüyo bunu yanlız) [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))) -ya olmazzz gibi.... not:seviyom lem seni.. zaman bir yerde hep kendini tekrar ederken... erteleme... bir şansın daha olmayabilir... yok. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM. |