![]() |
BAŞ ROL sizce ne demek, BAŞ ROL size neyi çağrıştırıyor? * rüzgar gibi geldi geçti yıllarım aynada kendimi tanıyamadım son bulacak birgün benimde hayatım bu fani dünyada midafirim aben bar şol deyim her sahnede yanımdaki dostlar nerede dünya denen bu alemde yalnızları oynuyorum bar şol deyim her sahnede hiç dostum yok hepsi sahte dünya denen bu alemde yalnızları oynuyorum bir anam var bir çocuğum bir mrçhule gidiyorum hayat denen bu oyunda yalnızları oynuyorum bir anam var bir çocuğum bir mrçhule gidiyorum hayat denen bu oyundamutluluğu oynuyoruum nice feryad gizli suskumluğumda savaştım çırpındım can pazarında bir can borcum kaldı oda ALLAH a kıralık dünyada misafirim ben baş roldeyim her sahnede çok sevdiğim dostlar nerde dünya denen bu alemde yalnızları oynuyoorum baş roldeyim her sahnede hiç dostum yok hepsi sahte dünya denen bu alemde yalnızları oynuyoorum bir anam var bir çocuğum bir mrçhule gidiyorum hayat denen bu oyunda yalnızları oynuyorum bir anam var bir çocuğum bir mrçhule gidiyorum hayat denen bu oyundamutluluğu oynuyoruum BİR MAHZUN KIRMIZIGÜL BESTESİ =boşrol oldığı için başroldeyim şarkısını çıkartmöış ee yakışır Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM. |