![]() |
A TAKIMI sizce ne demek, A TAKIMI size neyi çağrıştırıyor? * Çocukken her bölümünü deli gibi izlediğim, sokakat da arkadaşlar arasında oyunlarımıza konu olan, güzel bir diziydi. Eskiden nasıl seyredermişiz o diziyi, bi kanalda gördüm,e bi miktar saçmaymış, başka seyredicek bişey yoktu herhalde. savaş ay..tvde rastladıgım anda hemen çevirdiğim tek programdı. Savaş Ay.... güzel bir diziydi.gecenlerde bir kanalda rastgeldim yine seyrettim,komikti görevimiz tehlike süper bir program Hımm... Esasen HALK YANDAŞI gibi görünerek kendine göre gündem oluşturma gücüne haiz, reyting uğruna duyguları zorlayan, hatta ZORTLAYAN DEMAGOJİ TAKIMI... Hiiiç işim olmaz... (Ama bir dönem okul falan yaptılar, onu da unutmamak gerek) . Ama gene de sevemiyorum be kardeşim... A takkımı toplumuzun nabzını tutan, doğruyla yanlışı ayırmamızda bize yardımcı olan,mazlumun yanında haksızın karşında olan bir meşale daha doğrusu bir yangın ya da bir prejektör hatta televizyon güneşimiz.hatta savaş ay aslında bir milletvekili 551. olarak halk kontenjanından girdi. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 AM. |