![]() |
İLGİNÇ DİYALOGLAR sizce ne demek, İLGİNÇ DİYALOGLAR size neyi çağrıştırıyor? * msn de arkadaşımın dışarda olduğunu bile bile yazmamla gelişen gülünesi diyalog... - salih orda mısın? - yok. - nilgün mü var? - evet -sen nilgün müvar mısın? - hö? ... +: amca adresi verde yarın kargoya veriim istediklerinizi? -: yok yavrum postaneye gönder.. +: tamam adres? -: hııı, şey de, parmaksuzun recepin eliyle hasan... beni bulur o... -: köprübaşi yazmayi unutma hıı... +::S tamam amca unutmam, bulur seni inşallah [img]/images/smilies/smile.gif[/img] (akciğerlerinden rahatsızdır kanserden şüphelenirler, kabus gibi birkaç gece geçirir,sonrasında kanser olmadığını öğrenir ve...) +: en çokta neden korktum biliyor musun? -: neden? +: ya din senin anlattığın gibiyse... ya ben birşeyleri eksik yaşamışsam... -: peki bundan sonra? +: herşeyi yeniden gözden geçirmeye karar verdim... -: [img]/images/smilies/smile.gif[/img] annenimi cok seviyon babanimi? ? ? ? nedir atışmaları. Altına not düşmeyi unuttum...! ! ! İnternetten arak... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp ] çırpınan balıklara bakıp, ] Bunlar tazemi? diye sormuştu. ] Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: ] Yok abla, pil takıp oynatıyoruz.´ Yıllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi çevirdi ve sordu: ] -Gençler alkol var mı? , ] Cevabımız: ] -Yok valla, hepsini içtik. ] Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 PM. |