![]() |
HÜZÜNLÜ DELİ sizce ne demek, HÜZÜNLÜ DELİ size neyi çağrıştırıyor? * her zaman bıraktığınız yerdedir... hareketsiz, ağır bir delidir... /__içinizde bir yerdedir.......................... yorgun ve ürkek baktım gözlerine bir laf ettim ağır/ anlaşılmaz içimi çekip çıkardım -ne var yahu bunun içinde- deyip deyip baktım, gördüm içimde telleri kopmuş bir keman var bir görseniz! boyu tam bir adam kadar........... vuruldukça içimde ağır aksak usul başımı eğip ellerime baktım ben usul usul bir laf ettim ben, ağır laf ağzımdan baklayı çıkardım neyse sustum hepsi laf ü güzaf Elindeki baltayı boynuna astı... 'Bak' dedi... 'Onlar gönlümün putlarıydı... Kıran da bu deli put...' 'Deli' dedim içimden...'O put değil ki! Baltayı kendi boynuna asmışsın..'. Ağladı... 'Bilemedim put dediğim benmişim...Hepsini öldürdüm de kendimi öldüremedim...' Deli işte! kim ister ki ölmeyi? deliyim ama o kadar değilim ben yahu.. -deli isen o kadarsındır...deliler için zaman ve miktar mefhumu yoktur... -ne kadarım? -işte okadar. deliler kadar... -çokmuşum yahu [img]/images/smilies/smile.gif[/img] deliyim ben diyor aklı gelip gidiyor...Hüznü bir baş ağrısı gibi taşıyor iki göz arasında.. dedi ki bana, 'deliyim ben..'. Oysa akıllıların giremediği güzergâhlardan geçiyor.. Sanırım O kestirme yolu buldu [img]/images/smilies/smile.gif[/img] başını dik tutman gerekli kabul, deliyim ama hüzünlü bir deliyim, belli miyim...? [img]/images/smilies/smile.gif[/img] dikkat ediyorum şimdi bir çarpıntı başlayacak göğsünde çalamayan bir telefonun üstüne tüneyecek ellerin kapı önünde bekleşecek umudun elleri böğründe ve sen diz çöküp bekleyeceksin önünde... dikkat diyorum zorlama, kavgalı, yalnız ve içli günler küçük, sen hep böyle, alnını duvara yaslayıp göz bebeklerini yiyeceksin... işte öyle... burnumu cama yapıştırıp günün doğuşunu soludum, birden öyle bir his doldu içime, sanki süvarilerden oluşmuş bir orduydum... ... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 AM. |