![]() |
YAŞAR sizce ne demek, YAŞAR size neyi çağrıştırıyor? * (bidenem) Birtanem seni görmeye görmeye görmeyi özledim Çiğtanem seni boş yere üzmüşüm sonradan anladım Birtanem özleye özleye kalbimi avuttum Çiğtanem seni söyleye söyleye kendimi unuttum Birtanem beni sor beni bul Birtanem gönül sana köle kul ya bu gece gel ya da bu gece gel ya bu gece gel ya da gelir ecel(ya da delirecem) - (kumralım) Hüzünler başıma vurdu yine Sevginin çıkmaz yollarında senin dolaylarında Sana dair hasretim yüzyıllardan kalma Aklımı kaçırıyorum bu cinnet akşamlarında Orda her kiminleysen belki sevgilinleysen Söyle kumralım için sızlamaz mı Bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti Söyle kumralım benim adım neydi Sahip olduğum herşeydin Herşeyimi alıp gittin Bu kaçıncı hasretim aylardan hangi aydır Söyle kumralım ben adımı unuttum Bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti Söyle kumralım benim adım neydi - bu iki şarkı ve nicesiyle insanın terk edilmişliğini yüzüne vuran şarkıların sahibidir... sahnede komik olmaya çalışmasa daha iyi olur...performansı ve dinleyıcıye sevgisi-saygısı 10 numara... konserindeki yalnız bireylerin %78 i depresyona girmiştir bu arada... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ağlamaktan kurudu gözlerim ağlıyorum neydim ne haldeyim hatırlarsan bıraktığın yerdeyim hala sevdalınım bela sevdan varya... Yaşar mı, yaşamaz mı, bilemem... beklemek lazım... iyi yaşamak Necdet Yaşar'ı hatırlatıyor. isim doktor Bunalımdan bir türlü çıkamamış,bunalım kişi...... Her şarkısını çok beğendiğim ama artık sadece üzülmeme neden olan sesi güzel insan... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 AM. |