![]() |
OSMAN sizce ne demek, OSMAN size neyi çağrıştırıyor? * Arapça bir kelime olup YILAN YAVRUSU anlamına gelmekteymiş. Arapların da Kızılderililerden farkı yokmuş yani [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) ha oturan boğa ha Osman... OSMAN ABİM EVDEMİ: Damdan dama atlan yar Osmana yandım Püskülleri sarkan yar bir tanem Püskülleri sarkan yar bir tanem El eyledim gelmedi Osmana yandım Horozlardan korkan yar bir danem Horozlardan korkan yar bir danem Osman abim evdemi, evdemi Üç odalı yerdemi, yerdemi Ak kadifeli yerdemi, evdemi? Terliğimin tepesi Osmana yandım Gül kokuyor nefesi, bir danem Gül kokuyor nefesi bir danem Osman abim evdemi,evdemi, üç odalı yerdemi. "Osman" means the "Bone-breaker." osman benim babam osman benım bıtanem yaaa osman demek benım ıcın hersey demek onsuz bır gun bıle gecıremıyorum bır ay sonra evlenıyoruz hıc ayrılmamak uzere senı cok sevıyorum askım benım osman çok çektirdin bana sana üç yılımı verdim bak askerdesin ben olmasam kim arayacak seni aaa ama eski sevgililerin var demiii! ! ne gerek var benim aramama... sayin arkadasim osman gorusmedik cokca zaman sana bir cift sozum var sayin arkadasim osman namerd ile oturup da bir masada yemek yeme yola cikayim deme sayin arkadasim osman anlatacagima yetmez zaman sayin arkadasim osman kisacası bu zaman baska zaman sayin arkadasim osman paran varsa senin olsun dolarken ceplerin dolsun nasil olursa olsun sayin arkadasim osman kendine dikkat et aman sakin dusme hicbir zaman iste yandin o zaman sayin arkadasim osman bak bu soyledigim sozler kulagina kupe olsun senin canin sag olsun sayin arkadasim osman sana cok selam ederim sayin arkadasim osman beni anladin zannederim sayin arkadasim osman osman su an osura osura yatiyor. osman izine gidicem diye paso protein aliyor spor yapiyor her gece kendini kas yiginina ceviriyor. ama spordan snra kaslarida balon gibi sonuyo. ayrica senide seviyo. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 PM. |