![]() |
GÜN sizce ne demek, GÜN size neyi çağrıştırıyor? * yevmîyye... devam edecek verecekleri... almağa devam edenlerin kabulü gibi... Gün olur alir basimi giderim.... http://61226.com/share/hk.swf enteresan bir çalışma arkadaşlar.... mouse hafif hareket ettirildiğinde izleyin..keyifli... GÜNE SENİNLE BAŞLAMAK NE DE GÜZELMİŞ MEĞER BUNU BU SABAH BİR KEZ DAHA ANLADIM SENİNLE UZAKTAN DA OLSA PAYLAŞMAK ÇOK ŞEYE DEĞER NE OLURSUN BİR GÜN BENİM KARŞIMA ÇIKIVER Gitmeni...kabullendim..... Dönmeyeceksin ona da tamam...... Ama ne olur...... Bir selamı esirgeme..... Gün gelir... Karşılaşırsak..... BİR GÜN ANLARSIN Nemli bakışlarında aldatılmışlığın hüznü var Gece gündüz, seni soluduğumu bir gün anlarsın. Saklanmışsın gözüme Her nereye baksam sen varsın. Her gün benim için telli duvaklısın, Gündüzümde, gecemde Uykularımda sen varsın. İnan sözlerime, hayıflanma boşuna Kolay aşık olunmaz bil şuna buna, Aşk bir perişan sarhoşluk Her an göze alınmaz girmeye bu oyuna. A. H.GEREZ Gün yeni doğanındır, Kül sömüş ocakların. Kılıç kahramanındır, Köpek de sokakların. Gündüz kelebeklerin, Gece yıldızlarındır. Ölüler böceklerin, Azap günahkarlarındır. Sen de benimsin benim... C.S TARANCI Bugün bir bitsin bakalım...Yarına allah kerim ) gün solmakta buralarda... sende seyrediyorsundur aynı dekoru... arada dağlar olsa bile... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 PM. |