![]() |
GÜLMEKTEN ÖLMEK sizce ne demek, GÜLMEKTEN ÖLMEK size neyi çağrıştırıyor? * güler çok güler... güler, güler ve yine güler.... nefesi tıkandı, tükürüğüne sahip çıkamadı öksürük tuttu gülmkten vazgeçmedi/ geçemedi güler... ve geberdi... onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine bknz: ne vardı yani öyle ölecek kadar gülecek kadın kadına programı'nın bu günkü menüsü: gülmekten ölmek yapılışı: bir adet gülme alınız. canınız çıkıncaya kadar kullanınız... yaşasaydım nasıl bir duygu anlatacaktım ama gülerken akordum bozuldu duramadım öldümmm.. ağlayarak gebermekten daha iyi olan [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Ay sanırım su anda bana oluyooo [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))))) Ölsede kurtulsak..... - [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ' Eceliyle ölmek ' terimine nadiren, az kullanılan bir ifade....! ! ! (Şeker hastalarının ve yaşı 40'a varmış bayanların dikkat etmesi gereken bir gülme şekli, yoksa ' gülmekten ölmek ' yerine ' altıma ettim ' gibi bir ifade kullanmak zorunda kalabilirler... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))) bknz: konuşamamak... bigün yine arkadaslarla birlikte parka oturmaya gittik. Colamizi sigaramizi aldik yanimiza.. sonra basladik dedikoduya...oydu buydu derken.. Hepside birer sigara yakti(ben haric tabi) .. tam iste o sirada bizim kiz arkadasin telefonu caldi. cebinden telefonu cikardi bi panikle 'eyvah annem' diyip elindeki sigarayi söndürdükten sonra telefona cevap verdi... Tabi biz gülmekten parkin cimlerinde kendimizi parcaladik [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 AM. |