![]() |
ALAY ETMEK sizce ne demek, ALAY ETMEK size neyi çağrıştırıyor? * allah sizi inandırsın.. hayatımda hiç kimseyle alay etmedin.. dalga geçmedin.. incil üzerine yemin ederimki.. kimseyi küçük görüp kafa bulmadım... tevrat çarpsınki beni eğer yalanım varsa bak... '...Meleğim,alay bilmemekten gelir,insan bilmediği şeylerle alay eder...' alay etmek konusunu açmak Maneviyattan yoksun,içiboş ukala şahsiyetlerin uğraşı... kendisini zeki zanneden ahmakların saplantılı hobisi.kalbinde Allah korkusu olan kimse asla alay etmez.yardım eder dua alır.haline şükreder.ahmaklarda başına musibet geldiğinde acaba nerde hata yaptım der.ahmaklıktan Allah'a sığınırım.amin. Kendi, insan tarafını yok etmek... İnsan olmanın güzelliklerini, akıllı olanlar fark eder ve ona göre davranırlar...Diğerleri ise sadece hayatı seyreder...Boş konuşarak ve zaman tüketerek... farklı alay etmek aptal durumuna düşmektir.alay eden kişi kompleksli alay ettiği kişiyi hazmedemeyen tuhaf dengesiz bir şahsiyettir. karşı tarafın zaaflarını öne çıkartarak kendi zaaflarını gözden uzak tutmak için yapılan bir kendini koruma ve kişisel orgazm yöntemidir... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:41 AM. |