![]() |
MEDİNE sizce ne demek, MEDİNE size neyi çağrıştırıyor? * Ufuk Çizgisinde Kaldı... medinem en sevdiğim şehir onun şehri RESULUN ŞEHRİ MEDİNEYE VARAMADIM GÜL KOKUSUN ALAMADIM BEN RESULE doyamadım içimde herşey üşür rüzgar üşür yağmur üşür dua üşürr melekler üşür ısıtırsan birtek sen ısıtırsın medineye akan nur gibi ak kalbime eyy banu cihan yorgunum öksüzüm çaresizim sen çaresizlerin yardımcısısın seni görebilsem başka bişey istemem ya RASULALLAH Dediler. ' Veda tepeleri üstünden Üzerimize ayın ondördü doğdu Şükürler olsun, şükürler olsun Bize vacip oldu, şükretmek Şükürler olsun...' benim bildiğim kadarıyla MEDİNE medeniyet anlamına geliyor. freediving Medine diyince akla Medine'nin Gülü gelir (S.A.S.) ....... Kutsal bir mekan...mamafih benim merak ettiğim şey,Medine fukarası...? nedendir bilemiyorum ama böyle bir söylem var...' yaau kardeşim sen de Medine fukarasına döndün.' diye...zannımca kutsal olması sebebiyle, camilerde her cuma,bayram,kandil vb. ibadetler sonrası, 'cami yönetim kurulu başkanlarınca '! ! ! ! halkımızdan metazori toplanılan bağışlardan dolayı ortaya çıktığı kanaatindeyim...! İslamiyetin doğuşunu çağrıştırıyor. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 PM. |