![]() |
KARMAŞA sizce ne demek, KARMAŞA size neyi çağrıştırıyor? * Acıkıp yemek yiyememe Susayıp su içememe Çok yorgun olup uyuyamama Suçluyu tespit edip cezasını verememe Çok zengin olup harcayamama Monoton huzursuzluğun verdiği huzur... mu acaba? ? ? Karmaşa derin düşüncelerle boğuşan karanlığın masasındaki şairlerdir... Karmaşa kaostaki varlık bilincinin yoklukla kucaklaşmasıdır. Karmaşa kainatın bir oyunudur. Farkındalıkla hocammm: bu konu hakkında sen ne düşünüyorsun? (konu ağırdı.. kısa bir sessizlik) ben: düşüncelerimi kaybettim! biraz belirsiz.. biraz aşikâr ve aslında masumca güldüler oysa vakarlıydı söyleyişim… ruh halim espri yapmaya müsait değildi! .. (tamam… az öncesinde mizahiydi konuşmalarımız… ama o an…) baksalardı... bir noktaya odaklanmış gözlerimi görebilirlerdi ve dinleselerdi... derin bir kuyuda kalmışlığın tedirginliğini yaşayan sesimi… duyabilirlerdi ama onlar bakmamışlardı…ve dinlememişlerdi dolayısıyla göremediler….ve duyamadılar yadırgamadım(!) ben de güldüm (biraz eğritiydi) üstelik… hava ne de güzeldi hele kaldırımlar… Her sene yaşanıp hem Ramazanın hemde Bayramın tadını kaçıran hilalin doğuşu tartışması... üst not:zahmet olmazsa bir müslüman maşa yı eklesin terim darağacına [img]/images/smilies/smile.gif[/img] aslında bu terimi ziyeret edişimin sebebi MAŞA aramaktı [img]/images/smilies/smile.gif[/img] neyse karmaşada ilgi alanımın içinde.. derdime gelince hiç bir baltaya sap olamamışların elin maşası oluşlarıni gördükçe içimin sizliyor oluşu...anlayamadıkları tek şey kimsenin masum olmayışıdır..anlayana tabi.. içine düştüğüm karmaşa zihinim Kendi yarattığımız karmaşaların anaforuna kapılıp ve hatta dibe bir an önce varmak uğruna kulaç atarak giderken halat atanları geriye itmekdeki amaç daha çabuk dibe vurarak yaşamdan intikam almamızı sağlamakmı yoksa O noktasına ulaşmak yolunda bir çabalamamı... Türkiye'nin, dış güçler tarafından getirilmesi istenilen durum... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 AM. |