![]() |
DESEN sizce ne demek, DESEN size neyi çağrıştırıyor? * 4062....Desenlerin coşkusu**..................(Gönül pınarındaki desen)) _______ ** Bedenimi sürgün eder, _______ ** Gurbet ele benim gönlüm, _______ ** Aradığını bilmiyor, _______ ** Yetermi bilemem ömrüm. _______ Bir çırpıda anlaşılmaz, _______ Keşke bilse nerde, nasıl, _______ Yıkılmadan sabır taşı, _______ Oluverse hemen hâsıl. _______ ** Bir kıpırtı, bir aydınlık, _______ ** Karanlığın en ucunda, _______ ** Öteden uzanan bir el, _______ ** Kalelerin tam burcunda. _______ Fırsata dair bir ayna, _______ Bırakılınca önüme, _______ Benliğimle kenetlenir, _______ Karar veririm yönüme. _______ ** Dizler dermanını bulur, _______ ** Renkler desenlere koşar, _______ ** Renk deseninde oluşur, _______ ** Gönül pınarında coşar. Ahmet Yazıcıoğlu desen ve türleri nedir resimde yapılan çalışmanın modelidir [img]/images/smilies/smile.gif[/img] :P bence Resmin namusu.... desen farklı şekiller bulmaktır sadece çizmek ve hayalgücü gerekir hergün yaptığım şey işte..karalamak... Desem ki bi görüşte aşık oldum ben sana Neydi seni bana unutturan fırtına - Baharda kuşlar gibi geldin kondun dalıma Susamıştın sevgiye Çiçekler sundum sana Seversin diye, Seversin diye Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 PM. |