![]() |
APTAL sizce ne demek, APTAL size neyi çağrıştırıyor? * Aptallar, eski olayları hatırlamayı, bir bilim sayarlar. (PLANCHE) Bilgili bir aptal, bilgisiz bir aptaldan daha aptaldır. MOLİERE Bilgiyi doğru yerden alamama, ve hergördüğü bilgiyi doğru diye kabullenip, insanlara yutturma telaşesi yaşayanlar...! ! ! (üç kere peh..! !) çerkes etheme hain diyenler..... 'Gunumuzde, dunyadaki temel sorun, aptallarin kendilerinden son derece emin, akillilarin ise devamli suphe icinde olmalaridir.' Bertrand Russell SEN AĞAÇLARIN APTALI, BEN İNSANLARIN, SENİ KANDIRIR HAVALAR, BENİ KANDIRIR SEVDALAR, BİR ILIMAN HAVA ESMEYE GÖRSÜN, DÜŞÜNMEDEN GELECEK KARAKIŞ, AÇARSIN ÇİÇEKLERİNİ.... BENSE HAYRA YORARIM GÖRDÜĞÜM DÜŞÜ, BİR GÜLER YÜZ BİR TATLI SÖZ, AÇARIM YÜREĞİMİ HEMEN, YEMİŞE DURMADAN ÇARPAR KARAYEL, BENİ KARASEVDA, HEMDE BİLEREK KANDIRILDIĞIMIZI KAÇINCI KEZ BAĞLANMIŞIZ BİR OLMAZA, KOŞ DESİNLER BİZE ŞAŞKIN, SONU GELMESEDE HİÇ BİR AŞKIN, AÇALIM YİNEDE ÇİÇEKLERİMİZİ, SENDEN YANAYIM ARKADAŞIM, HAVANI BULUNCA AÇ ÇİÇEKLERİNİ, NASIL AÇIYORSAM YÜREĞİMİ, BELKİ BU KEZ KIŞ OLMAZ, BAKARSIN SEVDAMIZ DÜŞ OLMAZ, NASIL VERMİŞSEM KENDİMİ SEVDAMA VUR KENDİNİ SENDE BU GÜZEL HAVAYA....... AZİZ NESİN Yorumsuz..... idraak sorunu yaşayan,sıkıntı veren,boş ve gereksiz varlıkların genel adı Apallarla ve örümcek kafalılarla tartışmaya girmeyin arkadaşlar aranızdaki fark anlaşılamayabilir... tahammül edemediğim insan tipi [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM. |