![]() |
İLLA sizce ne demek, İLLA size neyi çağrıştırıyor? * gölgelemedim bağını bahçesini günü güneşi örtmedim verilenler istenmez ki her zaman dilenmedim illa dilenmedim illa dilenmedim sevdim ___ neydi ki bu kara bulut... illa dolaşacak başımın üstünde... bıraksa dinlesem bir köşede en güzel şarkımı, senin için bir şarkı çalsam... en sevmediğin olsa... illa dönecek bu kara bulut başımın üstünde, gerisinde bir akbaba olacak... illa illa... hiç umut yok içimde ve bu kara bulut öyle ya... ey kara bulut umudum yok işte bak... nolur beni unut! dilenmedim illa, dilenmedim illa dilenmedim sewdim Leman Samdan üçüncü güzel şarkı Gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim Ben bunlarla övünmedim, beklemedim illa Beklemedim illa beklemedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim Yüreğine kulak verdim nefes aldı ben dinledim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Verilenler istenmezki her zaman dilenmedim illa dilenmedim illa Dilenmedim sevdim Nazan Tuğrul güzel söylerdi bu şarkıyı Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:07 PM. |