![]() |
GEÇEN SENE sizce ne demek, GEÇEN SENE size neyi çağrıştırıyor? * Geçen sene bu site Bu saatler aynı doğum günü kutlamasından gelinmiş Aynı arkadaşlar görülmüş aynı konular konuşulmuş Aynı bilgisayar başında oturuyorum şu an Aynı müzik çalmıyor Geçen sene ki ben değilim bu bilgisayar başında Geçen seneki beklentiler yok hayattan Geçen seneki kayıplar yaşanmamış Geçen sene kazanılanlar kaybedilmemiş henüz bir kısmı görülmemiş bile Olacaklardan habersiz oturuyorum bu bilgisayar başında... Geçen sene bu bilgisayar başında yorgun bir ben oturuyormuş Yorgunluk hep varmış Hissettiklerimi yazmaya kıyamıyorum Hepsi çok güzel hiç birinden pişmanlık duymuyorum Böyle bitmemeli bu yazı 'umut kesilmiyorsa dostlarım kesip barikatlar kurarak kangrenli gövdemizden şurada güneşe ne kaldı' İ.Ç. Bir sene daha yaşlandım işte, geri dönüşü varmı? geçen sene bgn kendimi baz istasyonu gibi hissediyordum ) niye hala geçmişi konuşuyoruz.yenisi geldi çattı nerdeyse [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ileri bakalım beyler.... bu yıla yolculuktu geçmiş olsun. Bir saatini bile tekrar yaşamak için nelerimi vermezdim.... Eski dilde bildir. Lazlar buldur der. mümkünse hiçç hatırlamayayım...beynimizde bi silme tuşu olaydı keşke.. geçen sene neler olmadıki ah! ah! Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 AM. |