![]() |
ŞEKER PORTAKALI sizce ne demek, ŞEKER PORTAKALI size neyi çağrıştırıyor? * '... insanın yoksul bir babası olması ne kötü ' jose Mauro De vesconselos'un muhteşem kitabı her kesimden okunması gereken duygu yüklü bir kitap zeze'nin dostu şeker portakalı kesilmesi işte ozaman insan kopuyor dayanamıyor akıtıveriyor gözyaşlarını.......... kitaptan aklımda kalan bir cümle: neden gerçekleri çocuklara bu kadar erken anlatmalı.....eee ne de olsa okuduğumuzda bizde çocuktuk ve kendi gerçeklerimizle tanışmıştık belki zeze den de evvel... zeze'm [img]/images/smilies/smile.gif[/img] :S ağlamak istiyorummmmmm Onu okumadınızsa hayatınızdaki tatlardan biri eksik demektir. Zeze'ye özenmiştim o sıralar.Portakal ağacım olmadığından portakallarla konuşuyordum. kitap nerden geliyor mademse kitapta kitap.. asidi olmayan bol cekirdekli. sulu potakal bu. cocuk portakalı gibi mesela. 8.sınıfttayken ben, okulun kütüphanesinden dönüşümlü kitap verirdi türkçe öğretmenimiz bize.Bu kitap bana geldiğinde bir daha okula uğramadı 'zeze' şimdi nerdedir bilmem:=) ama okumayı seven ablam okumuştu yerime.....fakkat,emme ve lakin o kitabı alıp okuluma götürmeliyim zira biz bu davranışı da kitaplardan ögrendik...şimdi ege tıp dayım..beni tanırlar mı bilmem ama kitap kalıcı....eyvallah Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |