![]() |
LÜTFEN sizce ne demek, LÜTFEN size neyi çağrıştırıyor? * - lütfen..., karşıdakinin elini kolunu bağlamak için sarfedilen bi zavallı kelime / istediğin kadar lütfen de lütfen / bildiğimi okurum ben [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Lütfen beni sever misiniz zahmet olmasSa..? Maksadım sevginizin sıcaklığından faydalanmak sadece. Galiba üşüyorum.. Lütfen Allahım beni hiç utandırma ve yüzümü kiç kızartma... Boynum senden başka kimseye karşı kıldan ince olmasın... hep çocuklarına kibarlık ögretmeye çalisan annelerin kullandiklari kelime. -ayşeee olmazzz ne unuttun? -ne unuttum? -bi kelimeyi atladin sanki...? -off anne yaa lütfen yaa... yapma yaaa... depchemode yasılarınıs çok ayıp.lütfen güsel şeyler yasınıs. ... kibarlığı bir kelimeyle tanıtın deseler lütfen derim. lütfen kibarlığın baş simgesidir rica etmek,özür dilemek,yardım,kibarlık,iyi niyet hayatımızda birçok alanda duymuşuzdur bu lafı yok lütfen şöle yapın yok danışmadan bekleniorsunuz lütfen! ! işlemlerinizin devamını sağ taraftan gerçekleştirin lütfen! lütfen kötü bişemi? yooo lütfen nie kötü olsunki gayet ii dilimize kibarlık kalıbından yerleşmiş biçoğumuzun kullanmak dahii aklına gelmeyen şu devirde bi tarafa itilmiş kullanılması gereken en gerekli sözlerden biridir! ! lütfen lütfenimize hayatımızda daha çok yer verelim! ! ! Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 AM. |