![]() |
İTİRAF sizce ne demek, İTİRAF size neyi çağrıştırıyor? * sana kayıtsız şartsız güvenemiyorum... Şizofrenimin Sezilmesi İçin Artık Ne Zekâ Ne Fazla Zaman Gerekiyor... Kaç kez aldattım seni.. Ben ihanetle öğrendim sadakati.. Kaç kez baktım gözlerinin içine hiçbir şey yokmuş gibi.. Artık kimse öldüremez beni! ! ! itiraf ediyorum ben küba'da yaşamıyorum [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Yürek-Akıl arasındaki köprünün sarsılıp yüreğin aklı ele geçirmeye çalıştığı ve aklın kalakaldığı 'AN'dır... ZuZu İlim ile beraber zikredilen 'irfân' kelimesinin türevi itirâf ise 'tanıma, kabul etme, biliyorum..! diyerek bildiğini karşı tarafa söylemek anlamına geliyor.. Ben hiç kedi beslemedim...Hep köpeklerim oldu.. Hala bir kurt ve kangal köpeğim var...KONT VE KONTES... Ama bir hastalık sonucu hastaneye yatınca ve artık hastane sanki evimmiş gibi olunca...Bana oradakilerin taktıkları isimdi 9 canlı kedi... Ben de bu sayede kedileri hatırladım ve hayatıma dahil ettim... Pek memnunun şimdi bu yaratıklardan... Gerçekten de sadık ve dostlar...Biz istesek bile bizi sevmişlerse asla bırakmıyorlar peşimizi... Olsun mesut bahtiyar geçinip gidiyoruz bizde... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) yaptığın kötü veya iyi bir işin zor durumda kalmak şartıyla söylemektir , SENİ SEVİYORUM... BEN YAPTIM İtiraf edeceğim etmesine de..! neyi? kime? ne zaman? edeceğimi itiraf edemiyorum...=0))) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 PM. |