![]() |
ASTRONOT sizce ne demek, ASTRONOT size neyi çağrıştırıyor? * Astronomi uzay bilimleri ise, astronot da onunla uğraşan kişidir. Yani bence bunun Türkçesi uzayinsanı olmalıdır. Çünkü Ruslar uzayinsanına 'kozmonot' diyorlar. NASA, 'astronot' diyor. Bu iki terim de Türkçe değil. Uzayadamı dersek bu kadının uzayla ilgilenemeyeceği çağrışımını verebilir, bu yüzden en iyi tanım 'uzayinsanıdır'. Yalnız Türkiye'de astronot olmak zordur, astronot olursun ama hep yerde kalırsın, bir uzay aracı bulunana kadar! bilgi almak astronozim sex sevişme çıplak kadın sex dünyası Astronot kimdir? bence astronot demek uça bilme özgürlüğü ben astronot olmayı düsünüyorum ilk türk astronot olucam merak etmeyin bizim bayrağımızıda dikicem uzaya ben bi türkonot bekliyorum, artık bizde yurdum insanını gönderelim uzaya, bizimde bayrağımız dalgalnsın ay yüzünde....( Astronot Uzay yolculuğu yapan kişilere verilen ad (terimin Rusça karşılığı ‘kozmonuttur) uzay alanlarıyla,dünyanın şekli şemali her yönüyle ilgilenen gökmenlerdir diye düşüğnüyorum Koskocaman Dünyayı etrafından seyretme şansını yakalamış talihli şahsiyet...düşünsenize, o kocaman gezegenin içinde zerre gibi kalan insanoğlu,milyarlarca zerreye tepeden bakabiliyor...acayip derecede şahane bir duygu olmalı.? yerinde olmak isterdim...! Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 AM. |