![]() |
ZAMAZİNGO sizce ne demek, ZAMAZİNGO size neyi çağrıştırıyor? * zamazingo tam bir kaos 3 geni ismini telaffuz edemediğim her şey zamazingodur. hatta ben zamazingo değil de zavazingo derim. bu da bana boş, malayani hissi veriyor [img]/images/smilies/smile.gif[/img] mesela şu şey, şurda duran zavazingo, daha dün tozunu almıştım gene tozlanmış. Zamazingo ismi bilinmeyen yada o anda hatırlanamayan bütün cansız varlıklar için kullanılan argo bir kelimedir.Örn.Şu zamazingoyu fazla açma'dan kasıt,hafif alayla ifadesini bulan T.V. olabilir.veya Yahu şu zamazingonun adı neydi ifadesi,ismi hatırlanamayan bir T.V.kumandası olabilir.Tabii,isminin söylenmesi o anda uygun olmayan canlı cansız,Muzur şeyleride ifade edebilir. Zamazingo ismi bilinmeyen yada o anda hatırlanamayan bütün cansız varlıklar için kullanılan argo bir kelimedir.Örn.Şu zamazingoyu fazla açma'dan kasıt,hafif alayla ifadesini bulan T.V. olabilir.veya Yahu şu zamazingonun adı neydi ifadesi,ismi hatırlanamayan bir T.V.kumandası olabilir. zımbırtı dururken zamazingo da neymiş... babam kumandaya 'ver bakim şu zamazingoyu da biraz zapping yapalım' der [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ZAMAZİNGO zamazingodur.. geyik, alageyik Zamazingo herşey demek yani herşeye zamazingo diyebilirsiniz...! ! ! yani bi kaleme bi arabaya yada eski sevgilinize [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM. |