![]() |
YALANCI YARİM sizce ne demek, YALANCI YARİM size neyi çağrıştırıyor? * yalancıdan da yalancıktan da yar olmaz kardeşim... diziye hayat veren Barışımız,uzun saçlı prensimiz olmadıktan olamadıktan sonra o dizi benim için zaten bitmiştir... Yeri geldiğinde güldük yeri geldiğinde ise ağladık...evet güzel bir dizyidi...isterdim ki ' Barış Akarsu ' ölmeseydi...hala inanmak güç olsada gerçeklerden kaçılmıyor....Barışım seni unutmak mümkün mü? iyiki hayatımızdan senin gibi bir insan geçti... çok güzel bir diziydi ama kader barışı elimizden aldı götürdü olmadı barış böyle olmamalıydı... diziyi cumartesiye aldılar Süper bir dizi,televizyonu sevmediğim halde her hafta çarşamba günü hiç kaçırmadığım bir dizi...baş rol oyuncularına bayılıyorum zaten barış akarsu_merve sevi dizide çok güzel bir ikili oldular..izlemeyenlere tavsiye edebileceğim bir dizi Erkeklerin Gerçek Hayatta Sık Karşılaştıkları Bir Hayatı Diziye Yansıtmaları Bence Güzel Olmuş, Bizim Gibi Türk Erkeklerinin Çektiği Eziyeti Türkiye Görüyor [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) dizinin başrolündeki sevgililerin yüzlerinde nur yok be bu kadar kirli yüzlü kadın erkek görmedim tam birbirlerine uyuyuyor FULL'LE... acaip komikti ya:P turkce ve iniglizce karisimi.. tarikin dediigi gibi Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 AM. |