![]() |
ÜNİVERSİTE AŞKI sizce ne demek, ÜNİVERSİTE AŞKI size neyi çağrıştırıyor? * üni de aşk yok yada benden saklanıo [img]/images/smilies/smile.gif[/img] nasıl bişey acabaaa? 'bizim zamanımızda ' diye başlayan cümlelerden nefret ederim ama bizim zamanımızda ) sanki daha bi güzeldi [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) nargile olmamasına rağmen........- )) .Pp tamamen cinselliğe dayalı aşk eee adı aşksa bunun eğer aşık olduğunuz kişi doğru insansa artık o hayatınızın anlamı olur onunla hayatı dolu dolu yaşarsın özelliklede aileden uzakta bir yerde okuyorsan o artık hayatın olur çünkü günün nerdeyse tamammını onunla geçirmek istersin ve bu gerçektende böyle olur... o size hayatı yaşanılır kılan insan olur... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Üniversite aski diye bir sey yok! ! ! [img]/images/smilies/smile.gif[/img] tam olarak günlük yaşanan bişi çok kolay unutuluyor, erkek için çok verimli tamami ile 'duygusal! ' bir ilişki. keske hiç karsıma cıkmasaydı da hayatımı zehir etmeseydi.... üniversite aşkı hayat demek gerçeklik demek o üni. ortamında yanlızlığını ii biri çıkarsa karsına çok iii olur ömür boyu mutluluğu yakallarsın bakmayın böle yazıom ama benim başıma tam tersi gelidüni. en ii kız arkadsıma asık oldumm ama o beni istemio istemedi de kötü bişey ama olsun adama koyan en çok en ii arkdasından acı çekiosun ama ben dayanıom belki salağim ama insan ilk aşkını nasıl bırakabilir kii Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 PM. |