![]() |
YALAN RÜZGARI sizce ne demek, YALAN RÜZGARI size neyi çağrıştırıyor? * değilsin! .. öyle misin? ne fark eder ki bu vakitten sonra bana esmeyen rüzgarın gerçekliği, doğruluğu.. bu bir kıyım dı, kıydın.. kırıldım.. eğip bükmüştük birbirimizi ama kırmamıştık. kıymamıştık! .. bir yalan rüzgarıymış mı demeliyim.. hala kıyamıyorum. Bu defa hiç bi güç bu yazıya bana sildiremez Allah'ın izniyle [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Yalan rüzgarı geri döndü... Burdan kopamayacağını biliyordum! Yakacağın canlar var daha di mi? çocukluğumun bitmeyen kabusu... bu dizi ne zaman bitecek diye sorardım hep... kaç sene sürdü bilmiyorum...dizi oyuncuları son nefeslerini verene kadar sette bu diziyi çekmişlerdir herhalde... [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))))) Fon müziği akli ve ruhi dengesi sağlam bir insanı bile Bakırköylük edebilecek düzeyde rahatsız edici hatta sinir bozucu olan çocukluğumun -kim kiminle fingirdeşti belli değil, Sam bu hafta kime verecek- ertesi yarın dizisi. rüzgar yalan söylemez... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 AM. |