![]() |
ARKEOLOG sizce ne demek, ARKEOLOG size neyi çağrıştırıyor? * Ah ah... Ne çok isterdim 'büyüyünce' arkeolog olmayı. Kemik bulup bulup eve gelir suluboya fırçasıyla fırçalar, dizer, saklardım. Eğleniyordum, öğreniyordum. Bir sürü kitabım vardı. Hey gidi. Sonra hayat öğretiyor ki yaşamak için para lazım. İçimde bir ukdedir ama meslek olmasa da halen bilgi edinip, gezip, görüp mesafeyi azar azar azaltabileceğim. arkeolog olmayı hep istemişimdir ama [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) arkeoloji bölümünü bitirmiş herkesin alabildiği ünvandır...bu bölümü bitirdikten sonra şanslıysa,müzenin birinde memur olarak iş bulursa iyidir...eger daha şanslıysa özel universıtelerın kendı kazı alanlarında çalışabilir... başka açıdan bakılınca da işleri sabır isteyici gerçekten...hafif darbelerle saatler süren araştırmalar yapıyorlar...kolay gele hepsine... - bi mimarlıktaki bi de arkeolojideki öğrencilere özenirim...staj amaçlı çok hoş mekanlarda bulunuyorlar... sevdiğim herkes bu işi yapmak istiyomuş bunu farkettim, altarafı taş bilimi bide taşların sırrı isimli eski bi tarık akan dizisi sayesinde baya popiler olmuştu dönemin birinde Arkeoloji... Küçükken kafayı taktığım dal. Arkeolog olmayı isterdim. Ne günlerdi ya. Yok, efendim mineraller, taşlar, ametistler, kristaller… Onu da geçtik, dinozorların kemiklerini bulmaya çalışmalar... Hey gidi günler hay! [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:44 PM. |