![]() |
DOST sizce ne demek, DOST size neyi çağrıştırıyor? * zar zor bulduğun ekmeğin yarısını paylaşdığın kişininde gittiğini zannedersin ama yıllar geçsede zor anında koşar gelir... yok öyle bişey...herkez gider herkez arkasını döner...bir bakmışsın yılları devirdiğin uğruna herşeyi göze aldığın,seni tüm sırlarla yaşanmışlıklarla bırakmış gitmiş...giderler...bende gitmez diyordum... Avuç avuç topladım kırmızı karanfilleri,semaya açılan bir dost elinin sımsıcak bahçesinden.. ve bir selam gönderdim ona, bembeyaz bir güvercinin sol kanadından.. ona hasret gözlerimi ayın huzmesine çevirince gördüm yüzünü..ve..(kalbimin içinde) onunla aynı yöne dönük bir nar çiçeğinin içine sakladım dostun, dostane sözünü! .. Jale_Su hande DOSTUMSUN Dostumsun, Boğazımda düğümlenen sözcüklere tercüme Belli etmeden güç katılır gücüme Yüreğim yettiğince,acım bittiğince Ki tükenmeyince umudum,yaşam coşkumsun... Dostumsun, Anılarda kuruttuğum kırmızı güllerdeki hüznümü, Baharda öten serçe kanadına takılı özgürlüğümü, Hayatın engebeli yüzüne olan küskünlüğümü Paylaştığımsın... Dostumsun, Gözlerine bakınca anladığım Bazen umudumu, bazen korkumu bağladığım Sebebini bilmediğim derdine günlerce ağladığım Gökyüzündeki sırra dalıp, derinliğini anladığımsın.. Karanlığın çığlıdır aydınlık dostluklar Yırtar düşüncelerdeki geceyi Yükselir avaz avaz, perde perde Gül açılır, bülbül dillenir gönüllerde... majezik etkisi gösteren ilaç [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Dünyayı görmezsin bir sevdiğin varsa,sadece yürüdüğün yolu görmezsin bir aşığın varsa,ama tüm görüş alanın açıktır,değerli bir dosttun varsa. vefa... fedakarlık...hayata dayanma sabrı veren... insanın anlam olduğu doruk bir insan omrunde 1 defa gecirdiğimiz (kabakulak,kızamık vs.) aşısı olmayan hastalık türü... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 PM. |