![]() |
ÜÇ KİŞİ sizce ne demek, ÜÇ KİŞİ size neyi çağrıştırıyor? * sen, ben ve senleben denizyusufhüseyin.... ' üç şey ' terimi gibi akla bissürü şey getiren ve seçim zorluğu yaşatan terim... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] edebiyat'ın üç kişisiyse::tolstoy,amin maalouf,isabel allande... müziğin üç kişisiyse::loreena mckennitt,hans zimmer,barış manço... sinema'nın üç kişisiyse::jean reno,sean connery,whoopi goldberg... ..... devam eder gider.... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) kümeste darı düşü kuran üç tavuk... baş tavuk.................serbülent karınç kümes başkanı..........makmut ali atmaca huzur başkanı............abdulrezzak el tayyip yazarın gözlem notu : diğer tavuklar gıt gıt gıdaklıyarak sıranın kendilerine gelmesini beklemekte.... Emre Altuğ Emre Altuğ Emre Altuğ... buda sana kapak olsun die yazdımm! Bruce Willis, Mel Gibson, Nicolas Cage.. ıq'su yüksek action abileri.....................................) taşkın,erkin,gökhan... Brecht, Küçük İskender, Murathan Mungan nazlıcan bedirhan suphi.. (eklenmesi gerekti ben ekledim) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM. |