![]() |
UFUK URAS sizce ne demek, UFUK URAS size neyi çağrıştırıyor? * DTP'ye hiç bulaşmayacaktı. ödp yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek sağlam bir devrimci. weyyy ser seré min...apé ufuk ji çu meclisé..... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Ödp'den dolayı kendisine bir sinirim olsa da,şahsi olarak şirin bir insandır.Sol görüşlüdür.Tek solcu bir meclise bedel demektedir.Hadi hayırlısı olsun. meclise girdi baskın oran gıremese de o başardı sevındım Mecliste artık bağımsız sol ses Başkan meclise girdi. Çok sevindim. Tebrikler Ufuk Uras. UFUK URAS, istanbul üniversitesi'nde iktisat doçenti.. marksist araştırmalar ödülü almış ve bu tezi kitaplaştırılmıştır.ÖDP Başkanıdır aynı zamanda.(ÖZGÜRLÜK VE DAYANIŞMA PARTİSİ) .Sosyalisttir.Çok mütevazi ve ilericidir.Tarih boyunca egemenlerin uyguladığı zulüm ve haksızlıklara kimse dur diyememiş ve bütün sol sesler kıyımlarla bastırılmıştır.Demokrasi ve özgürlükten bir haber olan düzene karşı somut bir adım atmıştır. YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE.. Bu davet bizim.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |