![]() |
TAHİRLE ZÜHRE MESELESİ sizce ne demek, TAHİRLE ZÜHRE MESELESİ size neyi çağrıştırıyor? * tahir olmak gercekten ayip degil...Zühre aptalligina yansin derim ben....Kacirdi güzelim tahiri askı cagrıstırıyor belkı platonık ask bıle olabılır sevenın yuzu kara ıse karsılık vermeyenın ıkı yuzu Tahir olmak da ayıp değil... Zühre olmak da... Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Bütün iş Tahir'le Zühre olabilmekte Yani yürekte. Mesela bir barikatta dövüşerek mesela kuzey kutbunu keşfe giderken mesela denerken damarlarmda bir serumu ölmek ayıp olur mu? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanm da seni sevmesi şart mı? Yani Tahir'i Zühre sevmeseydi artık yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Nazım Hikmet Evrensel bir mesele... -tahirrrrrrrrrr -efendim zühre? -yemek soğuyacak çabuk gel bırak internette dolaşmayı, eşeeek kadar oldunnn, şu zıkkımı içmeeeee -tamam karıcım. -tamam tamam, ah ulan nazım, senin yüzünden evlendim bu ayyaşla Nazım'ca aşk..ve belki de hayat... bana gore tahirle zühre meselesi nazim hikmetın harika şiirlerinden birtanesidirrrrrr.. keske siirdeki gibi herkes tahirle zühre olabilse tahir kurduna rağmen elmayı severken, zühre bi hıyarı sever Ben seni sevdim diye, sen de beni sevmek zorunda değilsin... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM. |