![]() |
ŞAFAK TÜRKÜSÜ sizce ne demek, ŞAFAK TÜRKÜSÜ size neyi çağrıştırıyor? * şarkı 9 dakika sürüyor, hem de hakkını vererek.. beni hüzünlendiriyor.. ister istemez gözlerim sulanıyor anne.. gülmek isterken delice.. Ağlamamak imkansız geliyor..... 'Ölümü özledim anne yaşamak isterken delice...' Saçlarına yıldız düşmüş koparma anne, ağlama... Şuan yine açsam winampta yine ağlarım...sözlerini yazarken bile gözlerim doldu... __Saçlarına yıldız düşmüş koparma anne saç boyası kullan.... saçlarına yıldız düşmüş koparma anne... orjinalini okuyunca ahmet kayayı kalayladığım şiir Insanlari dusun anne dusun ki yuregin sallansin.... Burayi her duydugumda yuregim sallaniyor gercekten....Hemde en kuvvetlisinden...Ama bu sarki beni ya cok onceye yada cok sonraya goturuyor...Zamani yasatmiyor...Aslinda afyon gibi birsey bu sarki sanki...Insani uyusturuyor...O acidan bilmiyorum seviyormuyum sevmiyormuyum ama dinlemeyi ozluyorum... bir duygu seli bir gerçeklik başyapıtı bir şamar yüzümüze inen ve bir destan nevzat çelik ve ahmet kaya harmanı uyanda balığa çıkalım. ölümü özledim anne yaşamak isterken delice bir sabah anne bir sabah... acını süpürmek için açtığında kapını... adı başka, sesi başka nice yaşıtım.... koynunda çiçekler içinde bir ülke getirirler.... bilmem anlatabildim mi? Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:48 PM. |