![]() |
RAHŞAN ECEVİT sizce ne demek, RAHŞAN ECEVİT size neyi çağrıştırıyor? * Rahşan isminden nasıl nefret ettim, hayret! bi bayan bu kadar mı çirkin olur rahmetlide pek zevksizmiş ya [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Rahşan ve Bülent Ecevit çiftini pek tutmasamda...Nedense,aralarındaki saygı ve aşk bana hep cok anlamlı ve güzel gelmiştir... Ve Bülent Ecevit öldükten sonra Rahşan Ecevit nasıl yaşıyor bilmiyorum...Bence yakında o da eşinin yanına gider..Zaten tüm ömürlerini beraber geçirmişler,oradada ayrılmasınlar...Rahşan hnm.ın başı sağolsun... Son aldığım basın haberlerine göre, son bir halt daha yapmadan gündemden inmem deyoormuş... Şimdiki yapacağı -haltı- söylemek bile istemiyorum... Ecevit'in cenazesini nakil etmek gibi bir niyeti varmış....... Bende medya'nın yalancısıyım...Rahmetliyi mezarında bile rahat bırakmayacak bu kadın.! ! ! siyasetçi bir bayandır (!) ! ! ! ! ! ! .... Rahmetli başbakan Bülent Ecevit'in hanımıdır.. mitingleri 250 binden aşşagıya olmayan adamdır hep derler ya başarılı bir erkağin arkasında bir kadın yatar die.. bu durum bunun tam tersi [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Rahmetli Bülent Eceviti'n başarışızlıkların arkasında hep Rahşan Ecevit vardı.... sevilmiş,aşk şarabı işlemeli kadehlerde sunulmuş bir ''kadın'' sadece bende o. rahşan varken bülent beyin tarlaları, kargalara karşı güven içinde oldu hep [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 AM. |