![]() |
RADYO MYDONOSE sizce ne demek, RADYO MYDONOSE size neyi çağrıştırıyor? * Sivas yürüyüş yaparken, sınıfa ulaşana kadar, sınıftan çıkar çıkmaz, ev içinde dolaşırken, hatta uyuyana kadar sesi kulağımda. enteresandır, yıllardır dinlediğim dj'lerin hepsinin ismini (müziğe duyulan tutkunun isimlere karşı duyulmaması sonucu) hafızada tutamamaktayım. ama ' cengiz ünsal / drive time ' dikkat edilip dinlenen, akılda kalan isim. müzik aralarında fazla gevezelik yapmamaları ve uzun reklamlar almamaları radyo tercihimin onlardan yana olmasını sağlıyor farkı farkettiren vazgeçilmezim. 2 senedir dinliyorum şuanda açık.. ama kalkıp biri deseki bu çalan parçanın ismi nedir kim söyler.. inanın bilmem.. he bunu biliyorum eye of the tiger.. bu hariç bundan dört beş yıl önce dinlerdim her pazar gecesi.. mydonose sevişmeler programı vardı haluğun.. gün boyu,karmaşa ve gürültüden kaçışlarıma ilaç gibi geldi... yürüyüş yaparken en iyi yol arkadaşı. türkçeye maydanoz olmasın da ismini düzeltsin önce! farklı tarzda müzik arayanlara birebir istanbullu dinleyiciler için fm 106.3 de...özellikle cengiz ünsal müthiş parçalar seçmekte. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 AM. |