![]() |
ÖKÜZÜN TRENE BAKMASI sizce ne demek, ÖKÜZÜN TRENE BAKMASI size neyi çağrıştırıyor? * yunus emre kampüsü'ndeki tablo....=) yemekhane arkasındaki boğa, trene bakar vaziyette yerleştirilmiştir nedense...=) öküzün trene baktığı gibi bakma şiire bir şiirimin adı [img]/images/smilies/smile.gif[/img] haklarını ödeyemeyiz ana hakkı bab hakkı .. birde öküz hakkı.... treni hakkı.. vagon hakkı zavallı hayvanla dalga geçiyorlar,halbuki nasılda hizmetkardır bizlere,haklarını ödeyemeyiz. az önce bisi ögrendim, tipta boanthropy adINDA 1hastalik varmis'kendini öküz sanma' hastaligmis...koptum ya biri beni durdursun haha [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) ya saka bi yana da vala! isin yoksa bütün gün trene bak dur.. ) canlı bir bünyeden demir yıgınına akan, derin duygular içeren bakışlar toplamıdır! Öküzün trene bakma sebebi Tren üzerinde yazan TCDD yazısının ne anlama geldiğini, çözmeye çalışma sebebi olabilir kanaatindeyim...? - ' T ' Tren oleyooo,hımmmm - ' C ' Camış, yani uzak akraba...heeeee - ' D ' bak işte burada takılıp kalıyom ve çözemiyom...Allaalla manasında kendisi ile sorgu sual ve cevap şeklinde kalması olabilir diye fikir yürütsem...! ! ! nası bi bağlantıysa kurduğum? ? ? ? =0P Komik =0))) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM. |