![]() |
ÖKÜZ sizce ne demek, ÖKÜZ size neyi çağrıştırıyor? * (hazır bir şeyleri eleştirmeye başlamışken) Özellikle milli maçlarda eline silahı alarak her golden sonra etrafa rastgele ateş açan insan türü. ___________ Almanya maçında ilk golden sonra 'pat..! pat..! pat..! ' diye şarjörü bitirdi bu kişi. Neyse 2. gol oldu (bu arada ayakta yaşayamıyoruz ailece gol sevincini, gol olunca yerlere yatıyoruz korkudan) bir şarjör daha boşaldı. Kulağımla takip ettim sesleri, maç bitti. Ve tek el silah sesi duydum. Hani engel olamadım kendime, 'kesin kafasına sıktı' diye düşündüm. Yok.. Ağlamalar feryatlar yükselmedi mahalleden. Gayr-i ihtiyâri 'tüh' deyiverdim. Hakediyorlar efendim, gerçekten hakediyorlar. Klişeleşmiştir belki ama çok doğru bir söz bu ' Eğlenmeyi, sevinmeyi bilmeyen bir milletiz ' bugün üstüme bir kova suyu boca eden geberesice canlı türü... yol boyu ıslak paçalarıma her baktığımda, elimi yüzüme her götürdüğümde, titrediğimde ve de esen rüzgara karşı tüm ıslaklığımla... sana beddua ettim allaan belası............ eskisehirde coook var... istanbulda çokkkkkkkkkkk var nedir'in öküzü gibi bi terim olsada o öküz kim bi yazsaydım burda eskiden çok anlamlı bi laftı benim için..... Bakara suresi.bir de trene bakanlar... hadım edilmiş erkek sığır İnsan olanları da yok değil a! Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 PM. |