![]() |
ÖÐRETMENÝNE AÞIK OLMAK sizce ne demek, ÖÐRETMENÝNE AÞIK OLMAK size neyi çaðrýþtýrýyor? * 10 lise/ortaokul öðrencisinden, 9'unun yaþadýðý hayranlýk..aþkla karýþtýrýlmamalýdýr... ortaokul sýrasýndan fen bilgisi öðretmenime duyduðum temiz duygular O KADAR YAKIÞIKLIYDI KÝ..... baþýma biçok defa geldi.Ama üniversiteye hazýrlanýrken geldiðinden ne kadar büyüdüðümün farkýnda deildim heralde [img]/images/smilies/smile.gif[/img] sonunda o da bana açýldý fakat hiç biþi düþündüðüm gibi olmadý.çok kýsa sürdü.o zaman içerisindede ben öðretmen-öðrenci piskolojisini atamamýþtým. hiç etik bulmadýðým biþey. kesinlikle platonik olarak kalmalý yoksa masumluðunu fazlasýyla yitiriyor ve olay bi sapýklýk gibi gelmeye baþlýyor. özellikle arada yaþ farký çok belirginse. bende malesef öðretmenime aþýk oldum ama keþke olmasaydým o kadar belli ettim anladý tam bir rezillik ama yinede güzel bi duygu ah edebiyat öðretmenleri dudaklarýnýzdan, en güzel þiirler dökülür.... sanarýz ki bu dizelerdeki aþk sözcükleri sizin bize hissettikleriniz ve ben edebiyat öðretmenime aþýk olmuþtum tek suçlu okuduðu þiirlerdi geçen gün öðretmenler toplantýsýnda yeni öðretmen bir arkadaþýmýz diyor ki: ya altýncý sýnýfta bir kýz öðrenci var ya! tuhaf biraz! beni görünce anormal þeyler yapýyor. sýranýn altýna girdi, çýkmadý bi daha. bütün hocalar kahkahalarla gülmeye baþladý... bu arada altýncý sýnýf unutanlar için söyleyelim 'ortaokul 1' oluyor... neyse, gelebilir her öðretmenin baþýna [img]/images/smilies/smile.gif[/img] iyi halt etmek! Hayranlýk desek daha doðru olur. Maestro. Allahým sen yine de bana yardým et. okul döneminde belki ailesinden biri gibi gördüðü için ya da küçük yaþlarda kendinden çok büyük kiþilere ilgiden dolayý herkesin baþýna gelebilecek kalp kýrýntýsý [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) zamanla geçer Aklýma geldi de..lise zamanlarýnda býzým sýnýfta bý kýz vardý,ne yaptý ne etti aþýk oldugu hocayý bý guzel ayarladý kendýne..adam cok naz yaptý ama kýz sonunda basardý,býkac kez gezdýler tozdular...bu arada kýz 16 yasýnda,hoca yaklasýk 45 yaslarýndaydý ve evliydi...sonunda 2side okuldan atýldýlar.he bu arada hocada din hocasýydý.3 tanede cocugu vardý.töbe töbee Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Þuan Saat: 02:15 PM. |