![]() |
Ö.S.S sizce ne demek, Ö.S.S size neyi çağrıştırıyor? * Öğrenci Sinirlendirme Sınavı ımm...avucumu bile dolduramicak kadar az olan,bu düzenin aptalca olduğunu bilebilecek kadar aptal,çaresi olan fakat bunu kullanamicak aptallıkta olan yetkililerin meslek secimi için uygun gördükleri aptal yöntemin adı tabiy ki.asla tahammülüm yok onlara ve ona.... aslında calışmayı sevip düzenli çalıştıktan sonra kolay ya kimse tutamaz sizi.. ....sanma ki bu son üç saatte hiç kimse ya da birisiyim........ en güzel öss şarkısı budur. uyudum,büyüdüm gibi göründüm ama büyümedim..bigün bile büyümedim.. sorular vardı cevapları çok şıktı, ama giyemedim birini bile giyemedim... ve bunu sen bile göremedin... o şarkı bnm buraya yazmamak için nefis mücadelesi verdiğim pek hoş sözlere sahip [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) ama insanın içini soğutuyo valla... Youtube da bir şarkı dinlemiştim hakkında, güzel bir şeydi [img]/images/smilies/smile.gif[/img] gerçi sonra çocuklar mahkemelik oldular... ...bnden çalışma bekler ama bn düzene günahımı vermem [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) ö.s.s. dir aslı. bazıları ö.s.s. sınavı der. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:52 PM. |