![]() |
NARGİLE sizce ne demek, NARGİLE size neyi çağrıştırıyor? * çeek çekk çeeeeekkk, füüüüüüüü, özet geçtim [img]/images/smilies/smile.gif[/img] kadim dostum tanışıklığımız on yılı geçti merkezi tophane olarak bilinir ama çorlulu ali paşa medresesinin avlusunda tüttürülenin verdiği hazı başka yerde bulmak zor... çekiliyo [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ya bu üfleniyomudu,yoksa cekiliyomuydu[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] Tömbeki'si güzel olmalı.. Ama aromalı seviyorum. bunu sigarayla birlikte içenler var bide.. o mevuzyada hiç girmeyelim.. Eğlence.. Tiryâkisi iseniz kesmez. O yüzden 'sigara' niyetine içilmemeli. Ve nargile içilen ortam kesinlikle 'şark' havası taşımalı.. Birde tavla oynamak için çabuk sinirlenen bir arkadaş lazım. Hem kızdıracaksın hem çekeceksin nargileyi.. Biliyorum çekildiğini o kadar ' fransız ' değiliz yani... Merak etme kandırma değil, benim merakımdan kaynaklanıyor, bakalım bir üfleyelim dedim... Benim içtiğim nargile elmalı idi... Çay bahçesinde içmiştim............... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Hoca vasfıda nerden çıktı, Hoca yok burda, Hoca camiide... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Nargile.....? ? Üfledin mi fokurdayan türünden, tömbek ne peki...? ? ... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 PM. |