![]() |
NAMAHREM sizce ne demek, NAMAHREM size neyi çağrıştırıyor? * Namahrem... Namahrem Arapça ve farsça karışımı bir kelime, ' Na ' olmayan,yok,değil anlamına gelen bir kelime.'Mahrem' gizli,kapalı,yada yasak anlamına geliyor..yani 'gizli değil'.gibi bir anlama sahip.Farsça ve arapça karşılığında asıl manası evlenmelerinde yasa bakımından bir sakınca bulunmayan kadın ve erkek anlamında...ama nedendir? biz bunu bayanların olduğu yere erkeklerin girmemesi anlamında kullanıyoruz...anlayamıyorum..? ? ? ? ' Namahrem var efendiiii...' haa öylemi tamam o zaman... Kadın ve erkekteki yaradılış özellikleri dikkate alınarak, belli çerçeveler içerisinde,,,,,olası olumsuz vakaların önüne geçilmesi için, kadın ve erkeğin (kuraldışı ve ahlakdışı) yaklaşmasını engelleyen uygulama... Birde ben bilsem nedemek su namehrem, zaten kendim calip kendim oynuyorum, en iyisi s......p gideyim. şu camaatçilerin en komik yanları bu işte erkekle bayan aynı odada namahrem senin için fesatsa ben napim kardeşim mahrem olmayan Ruhumun senden İlahi,şudur ancak emeli, Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.. erkek için tüm kadınlar [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Yanlış bilgi ama burda bir ima var [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) ahahaaaaaaaaaaaaa Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 PM. |