![]() |
LAN sizce ne demek, LAN size neyi çağrıştırıyor? * 'boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan' net hayatında çeşitli versiyonlarla herkesin dilinde olan bi terim örn: lan,nan,lem,len gibi)) yazması belki göze batmaz ama biri karşımda dikilip bana böyle hitap etse hoşuma gitmez sanırım.. lannedemek ve ne anlamam geliyor sölemeyi ne sevdiğim kelimedir! ! her cümlemin başında vardır! ! ilkokulda duymaktan bıktığımız en ünlü diyaloglardan bitanesinin gizli öznesi.. -Lan deme lan! ..Babam kızar lan! .. (şimdi bile kötü oldum) taksim cumartesi gece 02:30 -bırakın lannnn beniiii, bırakın diyorum sizeeee (salya sümük karışmış vaziyetteki sarhoş bir türk genci) -bırakın lannnn onu ooo benim oğlummm (olayla alakasız başka bir sarhoş) lan o benim oğlum demektir [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Valla bir şey yazmıcam...Leylâ Halid ne yazacaksam yazmış sağolsun...Ben geç kalmışım demek ki... çok saygıdeğer başbakanın eşsiz kibar uslübunu hatırlatır oldu artık bana...'lan artistlik yapma lan terbiyesizlik yapmaaaa! ! ! ! al ananı......git! ! ! ! ' Argo olarak kullanılan bir kelimedir toplumsal alanlarda kullanılması doğru olmaz bence Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM. |