![]() |
MAĞARA ADAMI sizce ne demek, MAĞARA ADAMI size neyi çağrıştırıyor? * duvarlarda nakışlarını gördüğümüz... sanki bakışlarını gördüğümüz... 'ana rahminin duvarlarına resimler çizen bebekler' kadar belki masum... belki tenha dünyanın hakimlerinden... ama şunu düşünürdüm uzun zamanlar... madem mağara duvarlarına resim çiziyorsun... madem keşfetmişsin çizgilerin ve dahi renklerin ışıkla kaim olduğunu... madem geceni aydınlatan ışığın ateş olmuş... neden resmetmedin ateşi... yakarken ellerini... vücudundaki kıl yumağından her türlü alet hırdavatın çıktığı sevimli adam.... kaptan mağara adamı....elinde sopası...ve tüylü vücudunun içinden çıkan yüzlerce alet edevat [img]/images/smilies/smile.gif[/img] çocukluğumuz çizgi filmleri.... taptan tayyyaaaabbaaaass Kira derdi olmayan duvar ressasmı [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Beni annem mağara da doğurdii (İbo) [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Bide kaptan mağara adamı wardı,elinde beyzbol sopası gibi bişeyle kaptan mağara adamı gelıyor anacııııııııııııım! diye bagıra bagıra koşardı [img]/images/smilies/smile.gif[/img] amaaan ne severdım ne severdımmm gençken [img]/images/smilies/smile.gif[/img] eskiden mağaralarda yaşadıkları varsayılan insanlar... ilk çağ insanlarının ilkel olduklarına inanmıyorum,yer altından çıkarılan o görkemli yapılar,şehirler oldukça gelişmiş olduklarını gösteriyor... üstelik medeni düşünce teknoloji ve gelişime endeksli değil.mesela böyle bir kültür sitesinde bile karşılaşıyorsunuz mağara adamlarıyla [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) ayh öle bı cızgıfılm kahramanı vardı..robınson gibi bişeydi... kaptanmagara adamı gelıyoooooooooo anacccccııııııııııııııııııııımmmmmm..diye bagırıyodu [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 AM. |