![]() |
JEAN RENO sizce ne demek, JEAN RENO size neyi çağrıştırıyor? * Bayiliyorum bu adama da...Robert de Niro ile icimde kiyasiya bi rekabet halindeler.... gayet türk duruyo aslında... keske bizdede yumusak arkadaslar yerine böle sert görünüslü karizmatik jönlere yer verilse... Kurtlar İmparatorluğu leon filmini kesinlikle izleyin arkadaşlar hatta bu akşam cine 5 te 9 da war kesinlikle süper bir aktör bütün filmlerini aldım ve arşivledim. onu ilk kez leon filmiyle tanıdım 1994 yapımı orda acaip çekici(hala da öyle de..) resmen aşık oldum ama maalesef 59 yaşında[img]/images/smilies/frown.gif[/img] tek kelimeyle KARİZMA diyorum, accayip bir şey var bu adamda, şeytan tüğümüdür nedir, seviyorum kendilerini.................. oldukça çirkin bi adam aslında, ama seyrettikçe çekiciliğini keşfediyorsunuz.demek istiyorum ki hastasıyım biraz yaane.. ) şanssız bir sanatçı ellisinden sonra adamdaki yetenek keşfedildi. LEON No women no kids... =karizma sâkin bakışlar, aniden patlayıveren öfke... yakışıyor rollerinde. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 AM. |