![]() |
KABATAŞ ERKEK LİSESİ sizce ne demek, KABATAŞ ERKEK LİSESİ size neyi çağrıştırıyor? * zamanında bir erkek arkadaşımın okuduğu lise...Bigün gitmiştim liseye...gayet romantkti... kabataş bnm için yeni bir başlangıç umarım burada çok gsl günler yaşarım şimdiye kadar bir sorunum olmadı bundan sonrada olmaz umarım...Aslında bn burayı kazanmak istemiyordum ama şimdi iyikide buraya gelmişim diyorum! ! ! abazanlar cenneti.alayı aç bunnarın.kız kız diye sayıklıolardır. hihi hi Korel Haksun bey emekli oldumu acep? yaklaşık 7 sene önceki kabataşlıların tiyatro oyununu izlemiştim.kendileriyle konuşma fırsatımda oldu..hakikaten yaşlarına rağmen olgun ve ciddiydiler..beğendim [img]/images/smilies/smile.gif[/img] 2001 yılında mezun olduğum hayatım boyunca haklı gururunu taşıyacağım biricik lisem.Daha sonraki eğitim hayatımda hiç bir zaman o sıcaklığı bulamadım.Kıymetini bilin. babamın mezun olduğu okul Kabataşlı olmaktan gurur duyuyorum... ben kabataş 2001 yılı mezunuyum ancak gittiğim hiçbir yerde o asaleti bulamadım..hey siz ordakiler KABATAŞ'ımızın kıymetini iyi bilin ve doya doya tadını çıkarın..ilerde çooook özleyeceksiniz çünkü [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 PM. |