![]() |
abi ben bi bok yedim * akabinde, napacagız agabey colugumuz cocugumuz var, yalan dunya, affet beni agabey, kulun kopegın oliiim, cumlelerının duyulabılecegı aktarı. * türk usulü help me -abi ben bi bok yedim +sana o işi verdiğimde bende kendi kendime aynısını söylemiştim. -hönk? * -abi ben bir bok yedim akabinde şiddetli bir tokat -ama! ama! o kadar büyük değildi... * -abi ben bi bok yedim +ne renkti? * - abi - söyle koçum? - ben varya ben! - evet varsın sen. de ne? - ben bir bok yedim... - hımm... nasıl bir şeydi? rengi nasıldı? kıvamı? kokusu falan? - siz doktorlara da bir bok anlatılmıyo... bak yine bok dedim... - eee bizde böyle oğlum! - de get doktor de get! * tip fakultesinde okuyan öğrenci kadin dogum uzmani hocasının yanına yaklaşır: -hocam... +efendim oğlum - * hocam ben bi bok yedim... + * tamam, salı günü yolla polikliniğe, hallederiz... -ohaaa, ehem şey, çok sağolun hocam * * * * abi ben bi bok yedim daha önce böylesini yememişsindir. * farkında olmadan, ya da beyin işlevlerinin kısa bir süreliğine de olsa safdışı olması sonucuyla oluşan sonrasında eyvahların, feryat figanların boşa gideceği durumun ifadesi. * afiyet olsun kardeşim diye cevap verilesi cümle. * yapılan işin yanlışlığını ve sonunda katlanılması gereken olumsuz bir durum olduğunun anlaşılması ahvalinde oluşan yardım çağrısıdır. * abiye değersizce söylenmiş bir yanan'ın itirafında ki hafifletici ve sakinleştirici ayar cümlesidir. * 'AKP'ye mi oy vermiştin?' sorusuna muhatap olabilecek cümle! * bi dahakine haber ver de sana yeni aldığım bok sosunu vereyim onunla ye!... cevabı duyulabilesi cumledir. * -abi ben bir bok yedim s*kt*m senin manitayi kusura bakmassin di mi ? +... ** |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 PM. |