![]() |
abdullah papur * Şu albümleri yapmıştır * : Abdullah Papur - Ahu Gozlum Ayrilik Mi Var Abdullah Papur - Baglandi Yollarim Abdullah Papur - Bir Kus Konmus Abdullah Papur - Boynumun Borcu Abdullah Papur - Bu Sene Abdullah Papur - Bu Yikik Koyden Abdullah Papur - Bulut Kat Kat Olmus Abdullah Papur - Cift Camlardan Sen Gelmiyor Abdullah Papur - Dost Beni Beni Abdullah Papur - Dunya Yalan Imis Kime Ne Diyeyim Abdullah Papur - Duy Leyli Leyli Abdullah Papur - Fakirlige Care Yok Abdullah Papur - Gaflet Uykusu Abdullah Papur - Garyolasi Gicirdar Abdullah Papur - Güzel Köyümü Özledim Abdullah Papur - Iscilerin Kaderi Zalim Almanya Abdullah Papur - Kara Tren Abdullah Papur - Kerem ile Asli Abdullah Papur - Koyume Gel Doguya Bak Abdullah Papur - Köylü Bacim Abdullah Papur - Köyüme Gel Yaz Gelin Abdullah Papur - Muratsiz Öldüm Abdullah Papur - Nasil Aglamayim Abdullah Papur - Olem Olem Abdullah Papur - Olenle Olunmez Abdullah Papur - Oyle Bir Yerdeyim Ki Abdullah Papur - Ölenle Ölünmez Abdullah Papur - Papurun Türküleri Abdullah Papur - Son Hatira Unutmayin Beni Dostlar Dilo Dilo Abdullah Papur - Sor Beni Abdullah Papur - Türkiyeme Kurban Olam Abdullah Papur - Vur Mehmetcik Abdullah Papur - Yoksulluk Abdullah Papur - Yolcu * sivasli unutulmaz ozan. aslen kürt olup, vatan sevgisini türkülerinde islerdi. 1989 yilinda bir trafik kazasinda vefat etti. topragi bol olsun. * onlarca albüm ve yüzlerce eserin sahibi olmasına ramen fukaralıktan rahmetli olmuş halk ozanıdır kendisi. allah rahmet eylesin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM. |