![]() |
mitheithel * nesildaşım yazar. olayları, çok farklı pencerelerden görebilen entrylerin sahibi. her şeyden önce, insana değer veren kişi. * minübüste yaşayan yazar. jk rowling'in sadece harry potter kitaplarını değil, filmin senaryosunu da yazdığını ve hatta sanırım yönettiğini düşünen yazar. * sevimli entryleriyle dikkat çeken 4. nesil yazar. * sorunludur*. * neşeli yazar, hoş yazar. daha çok yazsa, daha ayrıntılı yazsa daha iyi olur. sevinirdik. * yok efendim neymiş kötü emellerime alet edecekmişim, neymiş entrysine gazoz atmışım falanmış filanmış yazar insanı. ayrıca babet giyiyor ki hiç sevmem. hem de kırmızı. pehhh... edit: şaka şaka. en bi gönlü temiz, en bi aile kızı insanı. severim. seversin. sever... not:unutmayın editten önceki her şey yalandır. babetler hariç... edit2: ne aptalmışım. abla babeti sevilmez mi yaa? artık babetlerini de seviyorum. kendisini de. her şeyini de seviyorum. ablam... * 1000. entry'sini kendinden başka kimseye kıyamayan yazar... insana değer verdiği doğru, minibüsten otobüse terfi etti *, harry potter umurunda bile değil, sorunlu evet *, neşeli ve hoş yazıyor *, kırmızı babetleri olduğu da doğru *, ayrıca oyunbozan, sinirbozan *... bu aralar biraz fazla çalışıyor, allah gözaltı kapatıcısını icat edenden binlerce kez razı olsun. mutlu değil belki ama huzurlu çok şükür. olmaz diyenlere inat ilk görüşte aşka inanıyor hala. * bu entry'i okuyan herkesin dileğinin gerçekleşmesini diliyor. bunu 1000 kişiye forward ederseniz tabii. * edit: buraya "şimdi çok mutlu" gelecek. * mitheithel:kıl mısın? çgbb:yoo.. ya sen? mitheithel:evet kılım. annem yaşındaki yazarmış. ellerinden öper saygıyla selamlarım. * * şu sözlükte sevdiğim 3-5 yazardan biridir. gerçekten yazdıklarını beğenerek okurum. esasında çoğulcu konuşmazsak benim için tektir, hep de öyle olmuştur. * özlemişim. çok özlemişim... * buzlu pınar demektir. * hoşça kal sözlük. * bütün kalbimle söylüyorum ki gitmesi üzücüdür, sözlük güzel bir insanı kaybetmiştir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |